Despre Nuclearelectrica


S.N. Nuclearelectrica S.A. este inregistrata din 2 iulie 1998 la Registrul Comertului al Camerei de Comert si Industrie. Compania este sub autoritatea Ministerului Energiei, statul detinand 82,49% din actiuni si alti actionari, 17,50%, dupa listarea la bursa a companiei in 2013.
Principalele domenii de activitate ale Nuclearelectrica se axeaza pe producerea de energie electrica, termica si de combustibil nuclear.
De asemenea, Nuclearelectrica coordoneaza lucrarile de investitii-dezvoltare, precum si activitatile de formare si perfectionare a resurselor umane din domeniu.


Sursa: https://www.nuclearelectrica.ro/despre-noi/profil/

Despre Nuclearelectrica si Pluri Consultants Romania


Nuclearelectrica a ales Pluri Consultants Romania ca partener pentru unul dintre cele mai provocatoare proiecte de recrutare și selecție de personal cu înaltă calificare din Romania.
Parteneriatul dntre Nuclearelectrica a ales Pluri Consultants Romania are ca punct focal elaborarea, punerea în operă și operaționalizarea unui proces complex, flexibil și versatil de recrutare care să permită identificarea, atragerea, evaluarea, calificarea și selecţia unor candidaţi al căror profil corespunde cerinţelor psihoprofesionale solicitate pentru unele posturi vacante în cadrul Nuclearelectrica, posturi ce pot fi ocupate de candidați cu un grad mare de specializare.