Piata de recrutare a fost transformata ireversibil de social media, telefoanele inteligente si de conectivitatea permanenta. Ca raspuns la aceste provocari, angajatorii sunt obligati sa utilizeze abordari sofisticate si inovative pentru a atrage talentele.

Pentru a raspunde la aceste nevoi in crestere, Pluri Consultants a dezvoltat Divizia de Solutii Digitale, o suita de tehnici de atragere a candidatilor elaborate pentru a identifica angajatii potriviti si pentru a dezvolta imaginea dumneavoastra de angajator.

Micro-site de recrutare

Micro-site-ul de crecrutare reprezinta solutia noastre pentru suportul unei campanii de recrutare, adaptata in totalitate la imaginea de angajator a companiei dumneavoastra. Reusim astfel sa cream o experienta unica pentru candidatii care iau contact cu dumneavoastra, acomodand procese de recrutare de orice marime, de la un post la 1000 de posturi disponibile.

Portal onboarding

Onboarding-ul este procesul prin care noilor angajati ai unei companii le este prezentata compania si cultura organizationala. Este esential pentru multe companii ca noii angajati sa se “aclimatizeze” cu noua cultura organizationala si cu asteptarile angajatorului in ceea ce ii priveste. Perioada scursa de la oferta pana la prima zi de lucru este de asemenea o parte critica a procesului de recrutare, unde lipsa unui contact cu noul angajator ii poate face pe noii recruti sa accepte o noua oferta de munca.