Conform studiilor efectuate, un procent de doar 30% din initiativele de schimbare organizationala sunt realizate eficient si cu rezultate pozitive. Cu o investitie importanta de timp, bani si resurse indreptata catre sustinerea procesului de schimbare compania dumneavoastra poate creste simtitor rata de succes castigand in acelasi timp un avantaj competitiv.

Assessment

Intelegem ca deciziile legate de oameni sunt cele mai importante decizii pe care le poate lua o organizatie. O organizatie creaza valoare doar daca are oamenii potriviti la locul potrivit.

Echipa noastra de consultanti cunoaste in detaliu principiile care stau la baza performantei angajatilor. Avem o vasta experienta in a ajuta companiile sa identifice talentele care stau la baza succesului.

Outplacement

Motivele pentru care o companie alege sa implementeze un proiect de outplacement sunt multiple – o schimbare in structura organizationala, nevoia de adaptare la schimbarile din piata, relocarea operatiunilor sau chiar o fuziune sau achizitie. Indiferent de motiv, concedierea angajatilor este un proces dificil pentru managerii implicati, pentru personalul neimplicat in acest proces si bineinteles pentru angajatii care isi pierd postul. Pluri Consultants are o experienta extinsa in proiectele de outplacement, fiind prima companie care a dezvoltat un astfel de proiect in Romania in anul 1997, acompaniind pana astazi angajatii, managerii si persoanele disponibilizate pentru a parcurge acest proces cu demnitate.

Sales & Business Development

Cresterea vanzarilor echivaleaza cu succesul pentru majoritatea companiilor – si totusi multe companii intampina dificultati in atingerea performantei maxime in vanzari. Pluri Consultants va sprijina cu urmatoarele solutii: training de vanzari, sisteme de raportare si indicatori de performanta pentru procesul de vanzare, consultanta cu privire la utilizarea eficienta a sistemelor/tehnologiilor de vanzare, definirea si planificarea strategiei de vanzare, elaborarea sistemelor de compensatii si beneficii pentru personalul de vanzari.

De asemenea, serviciile noastre ating ariile dialogului social, outplacement-ului managerial sau comunicarea interna in situatii de criza.