Business Process Outsourcing (BPO)

Pluri Consultants este partenerul dumneavoastra in gestiunea operationala a functiilor care nu reprezinta core-business, cum ar fi centre de contact clienti, introducere si procesare date, servicii tehnice, evenimente, operatiuni financiare si administrative.

Mai mult

Human Resource Outsourcing (HRO)

Prin serviciile HRO permitem clientilor sa se focuseze pe activitatile esentiale ale companiei in timp ce specialistii nostri gestioneaza strategia, nivelul de risc si gradul de conformitate al activitatilor functiei de resurse umane. Reusim astfel sa reducem costurile si timpul de inlocuire a unei pozitii vacante cu 25% prin remodelarea procesului de recrutare sau sa reducem costurile alocate formarii intr-un an cu peste 35%.

Managed Training Services (MTS)

Serviciile MTS reprezinta externalizarea activitatilor administrative si de gestiune a furnizorilor pentru o companie sau un departament al unei companii. Implementarea cu succes a unui program de training necesita o investitie importanta de timp si efort pentru a gestiona participantii, mentinerea nivelului de calitate la fiecare sesiune de training, facturarea serviciilor, etc. Externalizarea acestui proces va permite echipelor L&D sa se concetreze pe activitati strategice si sa identifice noi modalitati de a eficientiza functia de training din compania dumneavoastra.