Va propunem o suita de servicii integrate care va ajuta sa gestionati parcursul talentelor in companie - de la initierea procesului de recrutare si pana la încheierea relatiilor de munca.


Compania dumneavoastra are trasaturi unice, sectorul dumneavoastra de activitate are specificitatile sale. Doar o abordare personalizata va aduce rezultate durabile.

recr-1

Executive search


Intelegem pe deplin importanta investitiei in procesul de identificare a liderilor care sa poata atinge obiectivele indraznete ale unei companii.

De peste 20 de ani, consultantii nostri seniori, parte a diviziei de executive search PluriEXEC, isi folosesc experienta pentru a identifica candidatii cu abilitatile, competentele si adaptabilitatea culturala necesare pentru ca noul dumneavoastra angajat sa devina un partener pe termen lung al companiei.

Mai multe informatii despre Executive Search
Divizia de Executive Search PluriEXEC este intr-o permanenta cautare a excelentei prin identificarea celor mai potriviti candidati pentru clientii companiei noastre.

Serviciile oferite combina expertiza dobandita in domeniile in care operam cu angajamentul pe care il avem fata de dumnevoastra de a dezvolta solutii flexibile si inovative, pentru a ne putea atinge obiectivele si a putea satisface nevoile organizatiei dumneavoastra.

Ca parte a unuia dintre liderii pietei de Resurse Umane din Romania, divizia Pluri Consultants PluriEXEC a colaborat cu un numar impresionant de organizatii in ultimii 20 de ani, pentru care am recrutat cu succes pentru pozitii de board, poztii specifice sau pozitii pentru care este extrem de greu de identificat talente.

Expertiza noastra


Abordam inovativ fiecare proces de Executive Search, atat pentru pozitii permanente cat si pentru cele interimare, cu scopul de a identifica cele mai bune talente in pietele tinta. Utilizarea echipele interne specializate in sourcing de candidati precum si a extinsei retele de contacte ne confera controlul total asupra procesului de recrutare precum si aplicatii de la candidati ce nu se afla in cautare activa a unui loc de munca.

Datorita acestei abordari colaboram des cu organizatii ce au epuizat metodele clasice de sourcing de candidati – online sau ofline sau baze de date.
Aceiasi abordare inovativa sta la baza ratei noastre de succes de peste 95% de plasari reusite.

Abordarea noastra


Fiecare solutie pe care o recomandam se bazeaza pe o deplina intelegere a obiectivelor si scopurilor fiecarei organizatii, bazandu-ne pe parteneriatele pe care le dezvoltam cu fiecare client, avand ca scop final obtinerea de rezultate pozitive: candidati de calibru, usor de integrat si care pot obtine rezultate inca din prima zi.

Pozitiile pentru care recrutam


Management general – Chief Executive, COO, MD, General Manager, etc
Directori de departamente – HR, Finance, IT, Legal, Sales & Marketing, Procurement, Manufacturing, etc.
Activam in urmatoarele sectoare:
Utilitati si energie, Logistica, Supply chain si transport, Outsourcing, Consultanta, Oil&gas, Constructii si amenajari interioare, Telecomunciatii si IT, Retail, Financiar-bancar, etc.

Recrutare

Divizia de recrutare, ai carei consultanti seniori se mandresc cu o experienta combinata de peste 45 de ani, va faciliteaza accesul imediat la candidatii potriviti nevoilor dumneavoastra, identificand de fiecare data solutii adaptate nevoilor organizatiei dumneavoastra cu costuri optime.
Testam fiecare candidat utilizand metodologia RightMatch, dumneavoastra avand astfel acces la informatii detaliate referitoare la gradul de adaptare al noului candidat la organizatie, rol sau echipa.
Mai multe informatii despre Recrutare
Divizia de Recrutare PluriSTAFF va faciliteaza accesul la un pool de talente cu mai multi candidati, mai repede si in mai multe locatii decat orice alta companie concurenta..

Metodologia noastra de recrutare asociata cu capabilitatea de a atrage cei mai buni candidati transforma fiecare proiect intr-un succes..

Consultantii echipei PluriSTAFF sunt specialisti in domeniile pentru care recruteaza. Acestia combina cu succes aceasta expertiza cu motodologiile interne dezvoltate in cei 20 de experienta ai companiei noastre pentru a translata cu succes strategiile si obiectivele companiei dumneavoastra in procese de recrutare.

Expertiza noastra


Abordam inovativ fiecare proces de recrutare, atat pentru pozitii permanente cat si pentru cele interimare, cu scopul de a identifica cele mai bune talente in pietele tinta. Utilizarea echipelor interne specializate in sourcing de candidati precum si a extinsei retele de contacte ne confera controlul total asupra procesului de recrutare precum si aplicatii de la candidati ce nu se afla in cautare activa a unui loc de munca.

Datorita acestei abordari colaboram des cu organizatii ce au epuizat metodele clasice de sourcing de candidati – online sau ofline sau baze de date.
Aceiasi abordare inovativa sta la baza ratei noastre de succes de peste 95% de plasari reusite.

Abordarea noastra


Fiecare solutie pe care o recomandam se bazeaza pe o deplina intelegere a obiectivelor si scopurilor fiecarei organizatii, bazandu-ne pe parteneriatele pe care le dezvoltam cu fiecare client, avand ca scop final obtinerea de rezultate pozitive: candidati de calibru, usor de integrat si care pot obtine rezultate inca din prima zi.

Munca temporara

Din diverse motive cum ar fi sezonalitatea, volume ridicate de productie, cresterea gamei de produse, concedii prevazute sau neprevazute, o companie poate avea nevoie de suplimentarea rapida si cu costuri minime a fortei de munca. Pluri Consultants va sprijina in aceste situatii prin preluarea procesului de recrutare si selectare a personalului necesar, precum si a responsabilitatii procesului de administrare a respectivilor angajati, in calitate de angajator.
Mai multe informatii despre Munca temporara
Divizia de Munca temporara PluriINTERIM va faciliteaza accesul la un pool de talente cu mai multi candidati, mai repede si in mai multe locatii decat orice alta companie concurenta..

Serviciile pe care le punem la dispozitia clientilor nostri in domeniul muncii temporare sunt:
Recrutare personal temporar
Selectie candidati
Contractare personal temporar
Punere la dispozitie de personal contractat pe baze temporare pentru a lucra sub conducerea dumneavoastra

Propunerea noastra de valoare va ofera

Rapiditate: in locatia aleasa de dumneavoastra
Profil: matching perfect, la care ajungem deoarece cunoastem necesitatile atat ale clientilor precum si ale viitorilor angajati
Adaptare: cunoasterea pietelor, posturilor pentru care recrutam, servicii personalizate si mai mult decat orice, interes pentru nevoile clentilor

Specializari

Alimentatie, automotive, contact center, finante, hotelarie, logistica, retail, industria farmaceutica.

Recrutare in masa

Fie ca este vorba despre proiecte de dezvoltare a organizatiei dumneavoastra sau de o implantare a unei noi companii, Pluri Consultants va sprijina in procesul de recrutare si selectie a unui numar mare de personal pentru pozitii specifice. Va suntem parteneri punandu-va la dispozitie experienta acumulata in cei peste 15 de experienta in astfel de proiecte, fiind prima companie ce a implementat in Romania un astfel de proiect in anul 1999.

Detinem o metodologie rafinata in timp, aplicabila unei vaste categorii de posturi - am aplicat metodologia noastra pentru a recruta si selecta peste 800 de angajati de nivel operational in 2 luni sau peste 1000 de angajati cu specializari inalte in 18 luni.


Serviciile noastre includ, dar nu sunt limitate la:
Recrutare si selectie de personal, managementul candidaturilor, strategii pentru atragerea talentelor, strategii integrate de comunicare folosind canalele conventionale si new-media, utilizarea de tehnici de intervievare adaptate pozitiei recrutate, verificarea referintelor si a documentelor necesare pentru angajare (background screening).