Suntem alaturi de nenumarate companii inca din 1993.

Intelegem provocarile clientilor nostri si folosim eficient cunostintele si experienta dobandite in cei peste 23 de ani de activitate sa va ajutam sa fiti primii. Cu o echipa formata din consultanti atent alesi si cu o intelegere in detaliu a lumii corporate, va oferim solutii de dezvoltare care se transpun in rezultate imediat.

Puteti afla mai multe despre aria noastra de expertiza accesand continutul de mai jos.

Training

Majoritatea companiilor cu care lucram ne cer nu doar sa livram un modul de curs ci, aproape de fiecare data, sa ii sprijinim in schimbarea permanenta a practicilor si comportamentelor angajatilor. Pluri Consultants elaboreaza solutii de training aplicabile imediat precum si 100% adaptate majoritatii problemelor intalnite intr-o organizatie, contextului social sau cultural.
Pluri Consultants ofera oricui cea mai buna solutie, de la cursuri standard la programe adaptate in detaliu, de la cursuri prezentiale la e-learning. Datorita nivelului inalt de calitate suntem in pozitia de a sprijini fiecare persoana in a-si atinge obiectivele, oriunde in lume.

Assessment si evaluare 360°

Pluri Consultants isi are originile in lumea assessment-ului, avand un parcurs de succes de peste 23 de ani in implementarea acestui tip de solutie. Assessment-ul si evaluarea 360° va ajuta sa cresteti nivelul de performanta a organizatiei si sa creati un avantaj competitiv din faptul ca angajatii dumneavoastra si cultura organizationala au obiective si teluri comune.
Va punem la dispozitie solutii personalizate dezvoltate de consultantii nostri precum si solutii internationale consacrate.

Coaching individual si de echipa

Serviciile de coaching oferite de Pluri Consultants reprezinta o platforma structurata de gestiune a performantei angajatilor cheie, fiind bazata pe adresarea de intrebari pentru a explora posibilitatile. Coachee-ul identifica solutii si gaseste raspunsuri explorand singur respectiva provocare. Aceasta abordare are ca rezultat un nivel ridicat de "buy-in" al obiectivelor din partea angajatului sau echipei.


Coaching executiv

O organizatie poate fi doar atat de performanta pe cat sunt liderii sai ce o conduc si o modeleaza zilnic. Noi credem ca daca va concentrati pe dezvoltarea abilitatilor si cresterea potentialului liderilor actuali si viitori dati companiei dumneavoastra cea mai buna sansa de succes.