DESIGN ORGANIZATIONAL

Alinierea structurii organizationale si a liniilor de raportare va permite sa atingeti mai usor obiectivele


Acest proces poate fi aplicat intregii companii, la nivelul unui departament, unei echipei sau la nivel individual.

Va sprijinim sa "redesenati" structura organizationala, operatiune relevanta in momentele in care doriti sa elaborati o noua strategie de afaceri, doriti sa restructurati compania ca urmare a unei fuziuni sau achizitii, doriti sa introduceti un nou produs sau serviciu sau raspundeti schimbarilor din mediul economic.


MAI MULTE INFORMATII


JOB DESIGN

O etapa critica a dezvoltarii unei organizatii


Un proces prin care orice post nou sau post schimbat ca urmare a procesului de redefinire a structurii organizatorice este identificat, analizat si adaptat structurii curente.

Consultantii nostri seniori va sprijina in procesul de elaborare a matricilor de competente si fiselor de post complete ce asigura intelegerea clara a rolurilor si indicatorilor de performanta ce vor impactea pachetele de compensatii si beneficii.

Proiectele de recrutare viitoare, procesul de gestiune a performantei, programele de training sau procesul de planificare a succesiunii se bazeaza definirea corecta a posturilor.


MAI MULTE INFORMATII
PLANIFICAREA FORTEI DE MUNCA

Cum trebuie sa arate echipa dumneavoastra anul viitor? Planificarea strategica este un proces fundamental in fiecare companie.


Dar, in paradigma actuala, anticiparea transformarilor echipei, chiar si pentru o perioada de sase luni, poate fi o provocare. O greseala impacteaza direct rezultatele companiei prin pierderea unor oportunitati sau prin scaderea nivelului de satisfactie a clientilor.

Am proiectat serviciile de planificare a fortei de munca in asa fel incat sa va ajutam sa identificati cu usurinta impactul deciziilor strategice asupra fortei de munca. Scopul nostru este sa va ajutam sa aveti o echipa flexibila care atinge obiectivele ambitioase ale companiei. Secretul consta in a avea angajatii potriviti, cu abilitatile potrivite, la locul potrivit si la timpul potrivit.

Am elaborat si implementat planuri strategice in cadrul a numeroase organizatii de succes, cu obiectivul clar de a crea o baza de talente pe care sa se sprijine succesul companiei.


MAI MULTE INFORMATII


INFORMATII COMPETITIVE

Pentru a construi o strategie eficienta de atragere a talentelor trebuie sa intelegeti dinamica talentelor din industria dumneavoastra.


Trebuie sa stiti - cu exactitate - de ce procesul de atragere a unor specialisti in biroul dumneavoastra din Bucuresti  este total diferit fata de a angaja aceiasi specialisti in biroul dumneavoastra din Iasi.

Trebuie sa va intelegeti clientii pentru a putea sa le atingeti asteptarile si sa va cunoasteti competitorii pentru a va putea pozitiona ca un angajator preferat. Serviciile noastre sunt incluse in oferta noastra de Externalizare a Procesului de Recrutare (RPO) dar pot fi livrate si ca servicii independente. Serviciile noastre includ Analiza perceptiei candidatilor, Evaluarea pietei fortei de munca din anumite piete, Analiza strategiilor competitorilor sau Studii salariale.

Reusim astfel sa va ajutam sa luati decizii strategice in cunostinta de cauza, sa reduceti riscurile si sa respectati strategiile pe termen lung.


MAI MULTE INFORMATII