26

Ani de experienta in Romania

95

Rata de succes in plasarea candiadtilor

35000

Candidati plasati cu succes

96000

Ore de training

Clienti

Pluri Consultants Romania este unul din liderii pietei de consultanta in domeniul Capitalului Uman din Romania – operam si dezvoltam proiecte ample de consultanta inca din anul 1993.

Acoperim prin misiuni specifice intreaga zona a Europei Centrale si de Est – incepand din 1997 operam pe piata Republicii Moldova si acoperim si zona Europei Centrale (Ungaria, Cehia, Polonia).

Solutiile noastre acopera toate stagiile pe care talentele le parcurg intr-o companie, fiind una dintre putinele companii care se pot mandri cu o astfel de abordare exhaustiva. Pentru ca doar avand toate piesele laolalta poate fi vazuta imaginea globala.
ANCAM
Am dezvoltat parteneriate cu multiple organizatii alaturi de care reusim sa dezvoltam si sa implementam politici de dezvoltare a capitalului uman.
Solutiile noastre acopera toate stagiile pe care talentele le parcurg intr-o companie, fiind una dintre putinele companii care se pot mandri cu o astfel de abordare exhaustiva. Pentru ca doar avand toate piesele laolalta poate fi vazuta imaginea globala.
Prin intermediul unui performant sistem intern de Knowledge Management am dezvoltat astfel, in cei peste 20 de ani de experienta pe piata din Romania si din Europa Centrala si de Est instrumente specifice de mare eficienta pe care le punem in opera in cadrul proiectelor dezvoltate in beneficiul dumneavoastra.
Ne remarcam prin urmatoarele avantaje competitive :
Raspunsuri personalizate la nevoile dumneavoastra
Avem flexibilitatea de a ne plia pe specificitatea proceselor si de a furniza solutii adaptate nevoilor reale.
Calitate constant ridicata a serviciilor noastre de consultanta
Prin controlul permanent al proceselor, procedurilor si instrumentelor pe care le utilizam precum si datorita retelei de parteneriate incheiate cu cabinete internationale de consultanta pe care le reprezentam in zona geografica in care operam.
Eficienta si eficacitate a interventiilor noastre
Prin partenariate sinergice pe termen lung cu dumneavoastra
Rationalizarea bugetelor
Datorita abordarii sinergice si pe termen lung cu dumneavoastra
De peste 20 de ani, o data cu fiecare candiat plasat cu succes, cu fiecare participant la unul dintre cursurile noastre, cu fiecare profil evaluat in unul dintre centrele de assessment pe care le dezvoltam, cu fiecare echipa pe ai carei membri i-am ajutat sa colaboreze mai bine sau cu fiecare strategie de Resurse Umane careia i-am sprijinit dezvoltarea, am impactat felul in care companiile gestioneaza Capitalul Uman. Si am facut schimbarea posibila.

Pluri Consultants Romania: We make change happen!