.

Ca parte a unuia dintre liderii pietei de Resurse Umane din Romania, divizia Pluri Consultants Executive a colaborat cu un numar impresionant de organizatii in ultimii 20 de ani, organizatii pentru care am recrutat cu succes pentru pozitii de top management si management superior.

Expertiza noastra

Abordam inovativ fiecare proces de Executive Search, atat pentru pozitii permanente cat si pentru cele interimare, cu scopul de a identifica cele mai bune talente in pietele tinta. Utilizarea echipei interne specializate in sourcing de candidati precum si a extinsei retele de contacte ne confera controlul total asupra procesului de recrutare, tintind inclusiv persoanele care nu se afla in cautare activa a unui loc de munca. Datorita acestei abordari suntem alesi ca partener de incredere de organizatii ce au epuizat metodele clasice de sourcing de candidati – online sau ofline sau baze de date.

Aceiasi abordare inovativa sta la baza ratei noastre de succes de peste 95% de plasari reusite pentru pozitiile de top management si management superior. 

Abordarea noastra

Fiecare solutie pe care o recomandam se bazeaza pe o deplina intelegere a obiectivelor si scopurilor fiecarei organizatii, bazandu-ne pe parteneriatele pe care le dezvoltam cu fiecare client, avand ca scop final obtinerea de rezultate pozitive: candidati de calibru, usor de integrat si care pot obtine rezultate inca din prima zi.

Pietele pe care activam

Consultantii nostri sunt specialisti intr-o larga paleta de piete, avand experienta atat ca practicieni cat si in postura de consultanti pe aceste piete.

Pozitiile pentru care recrutam:

Management general – Chief Executive, COO, MD, General Manager, etc

Directori de departamente – HR, Finance, IT, Legal, Sales & Marketing, Procurement, Manufacturing, etc.

Activam in urmatoarele sectoare:

  • Utilitati si energie
  • Banci / Financiar
  • Automotive
  • Constructii
  • Logistica, supply chain si transport
  • Outsourcing si consultanta
  • Telecomunciatii si IT
  • Retail

Pentru mai multe informatii referitoare la serviciile de Executive Search sau pentru a afla cum va poate ajuta echipa noastra, nu ezitati sa ne contactati telefonic la +40 21 232 8688 sau prin e-mail completand campurile alaturate.