.

[one_half]Un mesaj consistent

Dezvoltam pentru organizatia dumneavoastra si pentru pozitia pentru care recrutam o Propunere Unica de Valoare ce ne ajuta sa trimitem un mesaj consistent si unitar in piata. Astfel ne asiguram ca aplicantii sunt in mare majoritate credibili si potriviti pentru pozitia recrutata.[/one_half]

[one_half_last]

95% Rata de succes

Un audit recent al rezultatelor noastre arata ca in ultimi 3 ani 95% din contractele de Executive Search desfasurate au fost duse la bun sfarsit prin plasarea unui candidat. Acest rezultat este dovada expertizei si experientei echipei noastre in piata de Executive Search.

[/one_half_last]

Flexibiliate

Va oferim o suita de servicii modulare – incluzand urmatoarele:

  • Identificare talente
  • Assessment si evaluare
  • Acces la baza de date cu candidati

Acestor servicii modulare li se adauga o un set de optiuni alternative de onorarii si servicii oferite ce pot fi adaptate nevoilor concrete ale organizatiei dumneavoastra.

[one_half]Analiza salariala a competitiei

Acest serviciu cu o mare valoare adaugata va permite sa obtineti date referitoare la pachetele salariale oferite de competitie.

Studiile pe care le elaboram pentru clientii nostri includ informatii referitoare la nivelul salarial, benchmark al politicilor HR, etc.

[/one_half]

[one_half_last]RightMatch™ – evaluarea culturala si comportamentala

Procesul incepe cu o evaluare completa a rolului si contextului cultural ale pozitiei pentru care recrutam. In particular, cautam sa identificam schimbarile majore pe care candidatul pe care il plasam trebuie sa le efectueze. Daca organizatia client doreste, putem evalua punctele tari si punctele slabe ale intregii echipe de management. In momentul in care a identificat aceste informatii, echipa Pluri Consultants Executive elaboreaza un mesaj complet pentru a tinti candidatii care se potrives organizatiei.

[/one_half_last]

[one_half] Abordare directa, discreta

Toate actiunile intreprinse pentru a contacta un candidat tinta sunt documentate extensiv si se bucura de discretie totala.

[/one_half]

[one_half_last]Coaching post-plasare

Acest serviciu va ajuta in procesul de integrare al candidatilor seniori, acestia putand genera rezultate pentru companie inca din prima zi.

[/one_half_last]


Acces complet la piata

Serviciul nostru de Executive Search va permita accedeti la cel mai extins pool de candidati pentru pozitia vacanta – nu doar cei care raspund la un anunt de recrutare de exemplu. Candidatii valorosi cauta mai degraba oportunitati pe termen lung decat o noua mutare in cariera, facand accesul extins pe piata muncii nepretuit.


Consultanti dedicati

Fiecar consultant Pluri Consultants Executive are experienta extensiva in cel putin un domeniu de business. Multi au lucrat intr-o piata pentru o perioada mai mare de 10 ani, construind in tot acest timp o retea de contacte ce pot fi tintiti intr-un proces de recrutare de neegalat.


Pentru mai multe informatii referitoare la serviciile de Executive Search sau pentru a afla cum va poate ajuta echipa noastra, nu ezitati sa ne contactati telefonic la +40 21 232 8688 sau prin e-mail completand campurile alaturate.