.

Assessment si evaluare

Centrele de Assessment si Evaluare sunt un instrument complex utilizat de companii ca instrument de selectie, in cadrul proceselor de recrutare, pentru conceperea planurilor de dezvoltare sau ca suport pentru deciziile de promovare.

Centrele de assessment si evaluare organizate de Pluri Consultants sunt focalizate pe identificarea punctelor tari si slabe ale unei persoane si pe comportamentele critice in anumite situatii necesare pentru a obtine rezultate optime. Reactiile si comportamentele evidentiate in urma parcurgerii de catre participanti a simularilor ce compun centrul de evaluare sunt raportate la  un set de competente definite impreuna cu dumneavoastra, competente definitorii pentru pozitia pe care participantul o ocupa sau o va ocupa. Masuram fiecare competenta prin cel putin doua probe ale centrului de evaluare cat si in cadrul unui interviu situational efectuat de o echipa de cel putin doi consultanti.

In cei peste 20 de ani de experienta am dezvoltat o abordare unica si inovativa a procesului de evaluare bazata pe o metodologie holistica care ne permite sa obtinem informatii complete si exacte.