.

Fiecare companie este, din puct de vedere al nevoilor, unica.

Solutiile noastre unice si inovative, fie ready-made sau tailored,  au la baza o abordare holistica ce asigura rezultate exacte si cuprinzatoare.

Mai mult →

Pentru serviciile de recrutare aveti nevoie de un partener care sa poata identifica cei mai buni candidati – atunci cand aveti nevoie de ei. Spre deosebire de alte solutii, focusul nostru este calitatea candidatilor si a interactiunii cu dumneavoastra.

Mai mult →

Pentru a genera implicare, pasiune, creativitate, eficienta si performanta.

Si pentru ca fiecare companie este unica solutiile noastre sunt in totalitate adaptate nevoilor si provocarilor cotidiene.

Mai mult →

[one_fourth_last]

Pentru ca o pozitie din cadrul unei organizatii sa atinga potentialul maxim competentele specifice ale unei persoane care ocupa pozitia respectiva trebuie sa fie clar definite. Aceleasi competente trebuie sa integreze perfect in organizatie.

Mai mult →
[/one_fourth_last]

Serviciile noastre de Consultanta ajuta de peste 20 de ani companiile sa abordeze frontal provocari complexe. Expertii nostri identifica solutii adaptate nevoilor fiecarei companii in domenii ca Management si Leadership, Vanzari, Supply Chain,  Comunicare, etc.

Mai mult →

Investiile in cresterea nivelului de implicare al echipelor se masoara nu doar prin nivelul crescut de engagement al angajatilor ci si prin cresterea eficientei modului de utilizare a competetelor si abilitatilor folosite pentru a obtine rezultate.

Mai mult →

Solutia pentru atrage talentele cheie consta in a intelege in detaliu publicul tinta. Solutiile de atragere a candidatilor dezvoltate de Pluri Consultants va ofera o modalitate unica de atragere a candidatilor potriviti – o solutie ce depaseste provocarile tehnologice.

Mai mult →

[one_fourth_last]

Lideri carismatici sau manageri orientati catre rezultate, specialisti cu un nivel ridicat de competenta – atunci cand compania dumneavoastra are nevoie de astfel de resurse metodele traditionale de recrutare si selectie nu mai sunt de ajuns.

Mai mult →
[/one_fourth_last]

A intelege si a utiliza la maxim potentialul personal este o abilitate critica pentru fiecare lider. Solutiile noastre ajuta angajatii sa isi dezvolte competentele, abilitatile si nivelul de incredere. Practic sa performeze la potential maxim.

.
Mai mult →

Cresterea nivelului de performanta inseamna a dezvolta, a recunoaste, a recompensa si a creste nivelul de implicare al angajatilor dumneavoastra. Solutiile noastre de Management al Performantei va ajuta sa obtineti un focus asupra performantei la toate nivelele ierarhice.

Mai mult →

De mai mult de 20 de ani identificam solutii memorabile, vibrante si eficiente de crestere a eficientei echipelor.

Astfel ne ajutam clientii sa creasca nivelul de performanta.

.
.
Mai mult →

[one_fourth_last]

Experienta, abordarea structurata si metodologia inovatoare ne-au transformat in unul din liderii pietei de Outplacement din Romania. Si bineinteles abilitatea de a obtine rezultate pozitive pentru clientii nostri in momente sensibile.

.
Mai mult →
[/one_fourth_last]