.

Este larg acceptata viziunea conform careia cea mai importanta resursa a unei organizatii o reprezinta angajatii. Ceea ce este de multe ori adevarat, dar daca eu nu sunt angajatii potriviti, potentialul maxim al companiei nu este nu este niciodata atins.

Pluri Consultants are peste 20 de experienta in identificarea si recrutarea celor mai buni candidati care sa ocupe pozitii specializate in cadrul a numeroase companii ce activeaza in diverse industrii. Obiectivul parteneriatelor pe care le dezvoltam cu clientii nostri este simplu: a identifica si selecta cel mai bun candidat.

Si ne atingem de fiecare data acest obiectiv datorita celor trei factori diferentiatori esentiali:

  • Fiecare candidat este testat pe baza metodologiei RightMatch, fapt ce ne permite sa asiguram un nivel consistent de informatii despre cum se va adapta respectivul candidat in organizatie si noul rol.
  • Fiecare consultant cunoaste in detaliu domeniile de activitate ale clientilor nostri, ceea ce ne permite sa ne indepartam de abordarea generalista si sa ne concentram pe o abordare specifica, specializata, care ne permite sa satisfacem nevoile clientilor atat pe termen scurt cat si pe termen lung.
  • Fiecare consultant cunoaste in detaliu metodologia RightMatch, propunand de fiecare data clientilor doar candidatii care se potrivesc cel mai bine organizatiei si pozitiei recrutate.