.

Training in toate dimensiunile

Pluri Consultants poate identifica solutii aplicabile oricui, de la cursuri standard pana la cursuri total adaptate, de la training prezential la e-learning.

Majoritatea companiilor client ne cer nu doar sa le „trainuim” angajatii ci de cele mai multe ori ne cer sa ii ajutam sa schimbe practici si comportamente existente in organizatia lor.

Astazi, totul se schimba mai repede: pietele, cererea, competitia si tehnologiile. Pentru a face fata acestor provocari, Pluri Consultants a dezvoltat programe ce dezvolta competentele tuturor angajatilor in ritmul lor, acolo unde nevoia exista, local sau regional.

Principalele zone de expertiza

Management si leadership – Comercial – Eficienta profesionala si personala – Project management –  Marketing si comunicare – Finance – Purchasing – Human Resources – Training – Quality etc.

De la ready-made la tailored

Pluri Consultants propune programe de training utilizabile imediat si adaptate majoritatii provocarilor intalnite in mediul corporate, precum si solutii 100% adaptate contextului economic, social sau cultural al clientilor nostri.

Ne adaptam scenariile de training datorita:

  • Unei  organizarii interne sectoriale, ceea ce ne permite sa constientizam toate provocarile si problemele existente intr-o piata (Banking, Automotive, FMCG, Logistica, IT, Telecom, Industirie, etc.)
  • Consultantilor nostri, cu totii proveniti din mediul corporate, fiecare detinand o baza solida de cunostinte pe care sunt gata sa o aplice atunci cand identifica solutii pentru clienti.
  • Competentelor noastre, in termeni de arhitectura de solutii de training, ceea ce ne permite sa livram programe de training care sprijina cel mai bine angajati de orice nivel, oriunde activeaza acestia si in orice mediu profesional.
  • Capacitatii noastre de inovare, provenita din activitatea de monitorizare permanenta  a noilor tendinte in domeniul invatarii si dezvoltarii de competente, solutii pe care le aplicam negresit tuturor programelor noastre.

Training bazat pe teorie educationala

Toate metodele noastre de predare converg in jurul cursantului – utilizarea scenariilor, role-paly-urilor, dezvoltarea comuna de bune practici, etc.

In acelasi timp, alternand metodele colective cu cele individuale permitem fiecarui cursant sa beneficieze de competenta globala a grupului, facilitand in acelasi timp isusirea individuala de competente adaptata ritmului si stilului fiecarui participant.

La fiecare modul de curs, trainerul actioneaza ca o „resursa” ce catalizeaza dezvoltarea. Rolul sau este acela de a scoate la iveala instinctele de dezvoltare pozitive ale grupului in loc sa livreze concepte ce nu pot fi aplicate situatiilor concrete ale fiecarui cursant, facilitand transpunerea conceptelor in „viata reala”.

Training – pe termen lung

Timpul acordat invatarii este privilegiat, incepand inainte de sesiunea de curs si foarte importatant, continuand dupa aceasta. Pentru a optimiza acest proces va oferim un set de instrumente ce transced trainingului.

  • Suport personalizat inaintea cursului pentru a ii optimiza eficienta sau dupa pentru a implementa cu usurinta cunostintele dobandite de cursant.
  • Consultanta individualizata pentru cu scopul de a incorpora cu usurinta cunostintele operationale in practicile profesionale pe termen lung.
  • Validarea si certificarea competentelor si abilitatilor dobandite in timpul cursului.